Çfarë mund të ju ofrojmë ne?

Ne ofrojmë shërbime që ju përshtaten të gjitha llojeve të organizatave dhe biznesit, dhe do të punojmë bashkërisht me ju për të dizajnuar shërbimin sipas nevojave tuaja.

PANEL RRETHOJA

PANEL RRETHOJA

Bëjmë prodhimin e panel rrethojave nga shufrat e qelikut me diametër prej 4mm deri në 8mm të formuara me saldim elektro rezistencë të galvanizuar me zinkë në të nxehtë dhe të mbrojtura me veshje plastike me ngjyrë elektrostatike dhe të pjekura në temperaturë gjërë në 200°C.
RRJETË E DYFISHTË

RRJETË E DYFISHTË

Rrjeta e dyfisht është e preferuara për rrethoja, sepse përmbanë rrjetë të dyfisht dhe e garantuar për tërë jetën..
RRETHOJË PËR GURË

RRETHOJË PËR GURË

Rrethojë për gurë modernitet I mureve dhe dizajn shumë I bukur për shtëpitë e juaja.
PLASTIFIKIMIM E METALEVE

PLASTIFIKIMIM E METALEVE

Plastifikimi (mbështjellja) aplikohet zakonisht në menyrë elektrostatike dhe shërben për të mbrojtur metalin nga korrozioni dhe t'i jap objektit estetikë.
DYER METALIKE ME DIZAJNE

DYER METALIKE ME DIZAJNE

Bëjmë punimin e rrethojave metalike për ballkone, shkallë të mbrendshme dhe të jashtme.
RRETHOJA METALIKE

RRETHOJA METALIKE

Teknologjia dhe aftësitë njerëzore janë bashkuar për t'i dhënë jetë hekurit duke krijuar kompozime që i bëjnë ndërtesat me të mira se cdo formë tjetër arti. Këto kompozime që i quajmë porta, kangjella, paraporte etj. Janë forma të artit ku shpirti njerëzor takon elementin hekur, duke u përkulur, kompozuar, goditur, salduar derisa i jep jetë ne vepër të kompletuar dhe harmonike.