Mirësevini tek ABCOATING!

Misioni ynë kërkon nga ne që të kemi një përkushtim të plotë ndaj përsosmërisë në përformancën tonë!

KUSH JEMI NE?

-AbCoating është kompani udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe shërbime në fushën e përpunimit të metalit. Me inxhinierë, specialistë dhe zhvillues shumë të shkathët, të cilët mbajnë çertifikime më me renome në industrinë e metalit, ne ofrojmë zgjidhje të gatshme të integruara për klientët tanë.

-Duke dizajnuar dhe zhvilluar infrastruktura dhe zgjidhje moderne dhe të adaptueshme për klientët tanë, ne ju ndihmojmë atyre që ti drejtojnë operimet e tyre dhe me këtë ta rrisin biznesin e tyre.

-Me mbi 10 vite përvojë të kompanisë dhe me më shumë se 25 vite përvojë individuale të themeluesve tanë, ne e kemi fituar reputacionin për performancë të lartë dhe besueshmëri e cila është e bazuar në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve të cilat përfaqësojnë inovacion dhe kualitet për një rang të gjërë të industrive.

PSE TË NA ZGJIDHNI NE?

-Ne jemi të përkushtuar ndaj kënaqshmërisë së klientit si objektiv kryesor i biznesit tonë.

-Ne njohim faktin që arritjet e AbCoating janë punë e njerëzve të cilët e përbëjnë kompaninë. Ne inkurajojmë iniciativa, njohim kontribut individual, trajtojmë çdo person me respekt dhe drejtësi dhe përballojmë mundësi të mjaftueshme për rritje profesionale.

-Ne mbajmë standardet më të larta të etikes dhe sjelljës në biznes dhe në çdo kohë operojmë në përputhshmëri me ligjet e të gjitha shteteve në të cilat ne funksionojmë fitore me integritet është mënyra jonë e operimit në çdo kohë, kudo që ne operojmë.

-Suksesi ynë si kompani kërkon që ne të arrijmë performanca financiare konsistente me këto principe konform me pozitën lidere në industrinë tonë.

MISIONI YNË

Misioni ynë është që të themelojmë marëdhënie të forta me klientët dhe klientët potencialë tanë kudo që ata janë, të mbështesim biznesin e tyre dhe të rrisim kapacitetet e tyre duke ju ofruar zgjidhje të kualitetit të lartë.