Partnerët tanë janë më të mirët në botë

Jemi krenar që kemi marrëdhënie të shkëlqyeshme afatgjata. Dhe si një partner i besuar i pavarur që ofron vetëm shërbime që i përmbushin më mirë kërkesat e klientëve tanë - duke kursyer kohë dhe para dhe duke siguruar një zgjidhje që sjell përfitime të parashikuara.

Pavarësia jonë siguron klientëve tanë zgjidhje efikase dhe me kosto efektive, duke përzgjedhur partnerin dhe zgjidhjen më të përshtatshme për secilin projekt. Partnerët tanë janë përzgjedhur për efikasitetin e zgjidhjeve të tyre, gjithmonë duke menduar për klientët tanë dhe përfitimet për to.

AkzoNobel

Një kompani udhëheqëse globale e bojrave dhe veshjeve dhe një prodhues i madh i kimikateve specialiteti. Ndihmoni të mbrojtur ndërtesat që shkoni në çdo ditë. Ne jemi në pajisjet tuaja të lëvizshme, makinat dhe rrugët që lëvizin përreth dhe janë një pjesë thelbësore e produkteve që ju mbajnë të shëndetshëm.

Wagner

Nga mobiliet në mure, gardhet e kopshtit, makineritë e ndërtimit, telefonat mobil, rimat e rrotave, sofat prej lëkure dhe shishet e parfumeve - ka shumë pak objekte që nuk mund të mbulohen. Sipërfaqja e një objekti ndihmon për të përcaktuar funksionin, qëndrueshmërinë dhe atraktivitetin e saj. Me teknologjitë e reja të veshjes për aplikimin e bojrave, veshjeve të lagështa, veshjeve me pluhur dhe materialeve të tjera të lëngshme, WAGNER ka ndihmuar në rritjen e standardeve të përfundimeve sipërfaqësore në të gjithë botën për më shumë se 60 vjet.

GÜNEY ÇELİK HASIR A.Ş

Eksporton në 70 vende të ndryshme në veçanti në Evropë, Azi, Amerikë (Veri-Jug), Australi, Lindjen e Mesme dhe Afrikën me GÜNEY ÇELİK A.Ş cilësi nga dita që kur filloi prodhimin e saj. Të gjitha produktet komerciale janë në përputhje me standardet kombëtare dhe ndërkombëtare. Ne mbulojmë nevojat e tregut vendas dhe ndërkombëtar duke prodhuar produkte me cilësi të lartë, të fuqishme, të sigurta dhe ekonomike.

SurTec

SurTec zhvillon, prodhon dhe furnizon specialitete kimike për përfundimin e sipërfaqes. Me katër fushat e saj të aplikimit - Pastrimi i pjesëve industriale, Pre-trajtimi i metalit, Galvanizimi funksional dhe dekorativ - SurTec ofron një portofol shumë të plotë në këtë sektor. SurTec furnizon pothuajse të gjitha segmentet që kanë të bëjnë me trajtimin e sipërfaqes, duke përfshirë automjetet, hapësirës ajrore, ndërtim / arkitekturë, shtëpi, elektronikë, energji të rinovueshme dhe industri inxhinierike.