Forma kontaktit

Ne ofrojmë shërbime që ju përshtaten të gjitha llojeve të organizatave dhe biznesit, dhe do të punojmë bashkërisht me ju për të dizajnuar shërbimin sipas nevojave tuaja.

+383 49 230 551
+383 49 266 100
Rruga Istog - Pejë
Dobrushë kilometri i parë
Zipcode - 31000
Kosovë

NA DËRGONI MESAZH

Ofrimin e zgjidhjeve, që e bëjnë jetën tuaj më të lehtë.