0

PROJEKTE TË PËRFUNDUARA

Ne jemi të përkushtuar ndaj kënaqshmërisë së klientit si objektiv kryesor i biznesit tonë.
PO SHIKONI PER KUALITET DHE KOMPANI TE SUKSESSHME PËR PROJEKTIN TUAJ?
Na kontaktoni

Ne ju garantojmë për cilësi

“AB-Coating” synon të bëhet një ndër kompanitë lider në Kosovë dhe më gjerë për sa i përket fushës së përpunimit të metalit. Kemi për qëllim zgjerimin e hartës së tregtimit në rajon dhe rritjen e cilësisë se shërbimit në këtë fushë, duke patur si pikë referimi gjithmonë standartet e BE-së.

Design & Build Package

Powder Coating Services

Project Management

ABCOATING

Misioni ynë kërkon nga ne që të kemi një përkushtim të plotë ndaj përsosmërisë në përformancën tonë!

Healthcare Buildings

Education Buildings

Goverment Buildings

Commercial Buildings

Residential Buildings

Restaurant Facilities

We work with the best partners

We’re proud to have excellent long-term relationships. And as an independent "Trusted Partner" that only delivers services, that best meet our customers' requirements - saving time as well as money and ensuring a solution that delivers the anticipated benefits.

Our independence ensures our clients efficient and cost effective solutions, selecting the most appropriate partner and solution for each project. Our Partners are selected for the efficiency of their solutions, always thinking of our customers and the benefits for them.