0

PROJEKTE TË PËRFUNDUARA

Ne jemi të përkushtuar ndaj kënaqshmërisë së klientit si objektiv kryesor i biznesit tonë.
PO SHIKONI PER KUALITET DHE KOMPANI TE SUKSESSHME PËR PROJEKTIN TUAJ?
Na kontaktoni

Ne ju garantojmë për cilësi

“AB-Coating” synon të bëhet një ndër kompanitë lider në Kosovë dhe më gjerë për sa i përket fushës së përpunimit të metalit. Kemi për qëllim zgjerimin e hartës së tregtimit në rajon dhe rritjen e cilësisë se shërbimit në këtë fushë, duke patur si pikë referimi gjithmonë standartet e BE-së.

Dizajn të projektit

Shërbime kualitative

Menaxhim të projektit

ABCOATING

Misioni ynë kërkon nga ne që të kemi një përkushtim të plotë ndaj përsosmërisë në përformancën tonë!

Ndërtesa shëndetësore

Ndërtesat e arsimit

Ndërtesat e qeverisë

Ndërtesat komerciale

Ndërtesat e banimit

Restaurante

Ne punojmë me partnerët më të mirë

Jemi krenar që kemi marrëdhënie të shkëlqyeshme afatgjata. Dhe si një partner i besuar i pavarur që ofron vetëm shërbime që i përmbushin më mirë kërkesat e klientëve tanë - duke kursyer kohë dhe para dhe duke siguruar një zgjidhje që sjell përfitime të parashikuara.

Pavarësia jonë siguron klientëve tanë zgjidhje efikase dhe me kosto efektive, duke përzgjedhur partnerin dhe zgjidhjen më të përshtatshme për secilin projekt. Partnerët tanë janë përzgjedhur për efikasitetin e zgjidhjeve të tyre, gjithmonë duke menduar për klientët tanë dhe përfitimet për to.