A
B
C
O
A
T
N
G
_
K
S
.
C
O
M
A
B
C
O
A
T
N
G
_
K
S
.
C
O
M
Ballina Puna Jonë Galeria Kontakti Video Wellcome to our website

AB-COATING bën prodhimin e panel rrethojave nga shufrat e qelikut me diametër prej 4mm deri në 8mm të formuara me saldim elektro rezistencë

të galvanizuar me zinkë në të nxehtë dhe të mbrojtura me veshje plastike me ngjyrë elektrostatike dhe të pjekura në temperaturë gjërë në 200 C

CNC saldim automatik

 

 

 

Veshje pluhur  

Rrjetë e dyfishtë

Rrjeta e dyfisht është e preferuara për rrethoja, sepse përmbanë rrjetë të dyfisht dhe e garantuar për tërë jetën...

Panel Rrethojat

E zinkuar dhe plastifikuar , dimensione të ndryshme dhe ngjyra sipas dëshirës suaj....

Rrethojë për gurë

Rrethojë për gurë modernitet I mureve dhe dizajn shumë I bukur për shtëpitë e juaja...

                                                   Dimensionet standarde të rrjetave

Gjatësia e panelit                                                                                             2500-3000   

Lartësia e panelit :   600     800     1000     1200    1400    1600                     2000  

Diametri i shufrave                                                    4.8mm,5mm,5.5mm,6mm,7mm,8mm

Distanca në mes të shufrave horizontale                    100mm  ,  200mm

Distanca në mes të shufrave vertikale                                 50mm

Rrethojat janë me lartësi të ndryshme 600mm, 800mm, 1200, 1400mm 1600,1800mm, 2000mm. Varësisht nga lartësia e rrjetit, gjatë tërë gjatësisë rrethoja ka të shtypur përforcim në formë të germës ‘ V ‘ e cila e rritë fortesën dhe stabilitetin…

Rrethojat tona I plotësojnë plotësisht standardet sa I përket sigurisë së kualitetit, kanë një jetë të gjatë qëndrueshmërie, praktikisht nuk shkatërrohen dhe kanë një pamje mjaft tërheqëse.

Për knaqësin e blerësit angazhohemi që qmimet tona të jenë konkurrente në rajon. Ne kemi ndërtuar një linje të re robotike plotësisht të automatizuar për veshje me pluhurë e cila është një nga më të mëdhatë në Kosovë…

Ngjyra standarde është e gjelbër RAL 6005 , megjithatë ju mund të bëni porositë për rrethojat e juaja me qdo ngjyrë tjetër të dëshiruar nga shkallë ngjyrave RAL. Shkëlqimi sipas standardeve (ISO 2813)

Ngjitja: sipas standardeve (ISO 2409). Qëndrueshmëri: sipas standardeve (EN 48252)më shumë se 80. Trashësia e shtresës së veshur me polyester kundër korruzionit është 120 mikrona…